Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

EscapeGame Leeuwarden

Een spannend teamuitje waarbij teams zich met Ipads een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten.
EscapeGame Leeuwarden: speciaal voor grote groepen! Een uitdagend bedrijfsuitje waarbij teams zich met tablets een weg banen langs verschillende uitdagende opdrachten. Een unieke spelformat waarbij communicatie, samenwerking en creativiteit voorop staat.

Programma

Bedrijfsuitje EscapeGame Leeuwarden

Daar sta je dan in Leeuwarden… met je team, een koffer met op het eerste gezicht zinloze materialen en een Ipad met interactieve kaart. Opdracht: kluizen kraken en met je team zoveel mogelijk geld buit maken.

 

Op de interactieve kaart is duidelijk te zien waar de verschillende kluizen in Leeuwarden te vinden zijn. Met je team kan je nu een strategie gaan uitstippelen. Zodra het plan is vastgesteld kunnen jullie op pad, want enkel als jullie dicht genoeg bij de kluis staan kan een poging gewaagd worden de code te kraken.

 

Als jullie als team begonnen zijn aan het kraken van de code is er geen weg terug! Met de aanwijzingen op de Ipad en de materialen in de koffer moet de enige juiste 4-cijferige code bepaald worden. Er is maar één mogelijkheid om de juiste code in te voeren en dat dan ook nog eens binnen de gestelde tijd! Hebben jullie op tijd de juiste code ingevoerd, dan kunnen jullie rustig uitademen en de virtuele euro’s in jullie zak stoppen. Op de tablet tikt de tijd verder. Hoeveel kluizen jullie kraken mogen jullie zelf weten, als jullie je maar melden op de eindlocatie voordat de timer op 00:00 staat….

 

We kunnen de EscapeGame Leeuwarden zelfs op elke gewenste locatie in Leeuwarden laten starten en eindigen… We kunnen de EscapeGame bijvoorbeeld vanaf uw kantoor of werkplek laten starten… Ideaal als bedrijfsuitje Leeuwarden, personeelsuitje of teamuitje.

Prijzen

Prijs per persoon: € 45,00

 

De EscapeGame Leeuwarden omvat:

  • Voorbereiding;
  • Organisatie en uitvoering van het programma;
  • Alle benodigde materialen voor uitvoering van het programma;
  • Format EscapeGame Den Haag;
  • Gebruik van Ipads incl data;
  • Prijs voor het winnende team;

 

Bij de prijs is niet inbegrepen:

  • Aanvullende catering;
  • BTW.

 

Dit programma is al mogelijk vanaf 25 deelnemers! Bel voor een vrijblijvende offerte: 071-750 3184

Veelgestelde vragen

Kan de EscapeGame ook op een andere locatie plaatsvinden?
Ja, dat kan! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Wat als er regen voorspeld is: Ga het programma dan door?
Ja, ook bij minder goed weer kan het programma plaatsvinden. Bij regenachtig weer delen wij poncho’s uit. Alternatieven in overleg.
  • Bedrijfsuitje Leeuwarden EscapeGame
€ 45.00 p.p.
Competitief Teambuilding Jong & Oud Fun
Offerte aanvragen Contact