Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

Over Fries Events

No nonsense...

No nonsense….
Fries Events is een no-nonsense organisatiebureau voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, personeelsdagen en bedrijfsevenementen. Wij hebben onze focus op uitvoering van programma’s in o.a. de mooiste provincie van Nederland: Friesland.

Grutsk
Fries Events is opgericht door de van origine Friese ondernemer Marcel. Hij is nu al jaren gevestigd in Leiden met zijn onderneming Bizon events. Dus daar waar Friesland en Leiden elkaar ontmoeten in het hart van het industriële erfgoed van de Meelfabriek kom je hem glunderend tegen. In Leiden komen de Friese roots terug in zijn onlangs geopende Koffiebar met de toepasselijke naam Grutsk Koffiebar.

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere organisatiebureaus door onze no-nonsense, creatieve en sportieve insteek. Want sportief leent zich uitstekend voor diverse doeleinden; of u nu een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, vergadering of een relatiedag aan het organiseren bent; een sportief element in een programma verwerken is de bindende én ontspannende factor! Fries Events, onderdeel van Bizon Events, is al ruim 36 jaar (!) actief op diverse locaties in Friesland.

Onderscheidende focus
Wij hebben een sterke focus op het principe ‘schoenmaker blijf bij je leest’ en ‘doen waar je goed in bent’. Wij claimen niet dat we overal goed in zijn…. Wij steken onze tijd en energie in programma’s waar we wel goed in zijn, zodat deze programma’s voor onze klanten tot het beste gewenste resultaat leiden. Om aan deze focus invulling te geven beperken wij ons tot uitvoering in gebieden waar we ons ’thuis’ voelen.

Bedrijfsuitjes in Friesland, Grou en omgeving
Aangezien Friesland een speciaal plekje heeft in ons hart, zijn wij sinds begin 2012 ook sterk aanwezig met onze programma’s op de Friese Wateren en het prachtige friese landschap. We zijn erg gecharmeerd van Grou en omgeving; enerzijds omdat het een supermooi waterrijk gebied is; anderzijds omdat hier uitstekende horeca-mogelijkheden zijn om uw bedrijfsevent vorm te geven.